Log in

In het nieuws

Finhill werkt continu aan de optimalisering van haar dienstverlening om het leven van ondernemers zo makkelijk mogelijk te maken, zodat zij kunnen doen waar zij het beste in zijn: ondernemen. We proberen onze klanten dagelijks te voorzien van ontwikkelingen en nieuws rondom hun financiŽn. Dat doen we op Facebook, Twitter en LinkedIn, maar ook door artikelen voor MKB en ZZP op MKBServicedesk.

Finhill is genomineerd voor de Exact Cloud Award. Dit is de verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten hoog in het vaandel hebben staan.
De Cloud Award is een prestigieuze prijs. Wij zijn genomineerd omdat we hebben laten zien dat we een voortrekkersrol vervullen in het veranderende accountancy-vak en dat we onze klanten aantoonbaar helpen met dienstverlening die hun succes vergroot.
We zijn daar enorm trots op en mogen ons nu al een 'Top 15 kantoorí noemen. 
Finhill is koploper op het gebied van digitale administratie. Alles om het leven van ondernemers steeds makkelijker te maken. Ook de vakpers besteedt hier graag aandacht aan.

Elsevier Nextens

MKB Servicedesk

Directeur van Finhill, Hans Stoop, is ťťn van de deskundigen aangesloten bij MKB Servicedesk. In zijn artikelen ondersteunt hij MKB en ZZP met tips en trucs, maar vertelt ook over de nieuwe ontwikkelingen op het gebeid van digitaal administreren.

Financielel Dagblad

  • In de bijlage van het Financielel Dagblad vertelt directeur Hans Stoop hoe de toekomst van het boekhouden eruit ziet. de voortschrijdende techniek en de eigen innovaties van Finhill maakt de boekhouding steeds makkelijker.
    www.finhill.nl/files/financielel_dagblad.pdf