Log in

In het nieuws

Finhill werkt continu aan de optimalisering van haar dienstverlening om het leven van ondernemers zo makkelijk mogelijk te maken, zodat zij kunnen doen waar zij het beste in zijn: ondernemen. We proberen onze klanten dagelijks te voorzien van ontwikkelingen en nieuws rondom hun financiën. Dat doen we op Facebook, Twitter en LinkedIn, maar ook door artikelen voor MKB en ZZP op MKBServicedesk.

Finhill werd in 2018 genomineerd voor de Exact Cloud Award en behaalde daarmee de Top 6. Een resultaat om trots op te zijn!
De Cloud Award is een prestigieuze prijs voor accountancy- en administratiekantoren. Wij werden genomineerd omdat we hebben laten zien dat we een voortrekkersrol vervullen in het snel veranderende accountancy-vak en dat we onze klanten aantoonbaar helpen met dienstverlening die hun succes vergroot.
We zijn daar enorm trots op en mogen ons nu een 'Top 6 kantoor' noemen. 
Finhill is koploper op het gebied van digitale administratie. Alles om het leven van ondernemers steeds makkelijker te maken. Ook de vakpers besteedt hier graag aandacht aan.

Accountancyvanmorgen

Elsevier Nextens

Het Financieele Dagblad

  • Het Financieele Dagblad
    Ten behoeve van het interview met staatssecretaris van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties, Raymond Knops, werd Hans Stoop (Finhill) als deskundige geïnterviewd over de voordelen van e-facturatie. 28-11-2019
    www.analysenederland.nl/article/de-voordelen-van-e-factureren.html
  • In de bijlage van het Financieele Dagblad vertelt directeur Hans Stoop hoe de toekomst van het boekhouden eruit ziet. De voortschrijdende techniek en de eigen innovaties van Finhill maakt de boekhouding steeds makkelijker.
    www.finhill.nl/files/financielel_dagblad.pdf

MKB Servicedesk

Directeur van Finhill, Hans Stoop, is één van de deskundigen aangesloten bij MKB Servicedesk. In zijn artikelen ondersteunt hij MKB en ZZP met tips en trucs, maar vertelt ook over de nieuwe ontwikkelingen op het gebeid van digitaal administreren.